Presse

Romantisch Barcelona: Dit zijn de meest romantische spots voor jou en je lover
02/2016
|
To sleep:
COTTON HOUSE HOTEL
Een oude katoenfabriek die in 2013 is gerestaureerd naar een hotel die onder de Autograph Collection van het Marriott valt. Vanaf het moment dat je binnenkomt ben je onder de indruk. De enorme hal is een plek waarvan je instantly wil dat het de hal is van je eigen huis. Alleen de geometrische vloer al.
Dan is er nog een enorme wenteltrap die de enige is in zijn soort. De trap hangt namelijk. Gelukkig loopt ‘ie stabiel. Verder is er een bibliotheek en een enorme open haard. Daarnaast zit het charmante restaurant waar je qua ontbijten alles kunt kiezen waar je ooit van had kunnen dromen (een hele tafel vol met taarten, hallo!).
De kamers zijn licht, veel wit, maar zonder dat het kil wordt. Op de spiegel staat een lieve boodschap geschreven waardoor je je meteen thuis voelt. En dan waar het om draait; de bedden. Ze liggen heer-lijk. Alles is netjes, schoon en clean. En de katoenplant staat natuurlijk in het zicht. Details.
Dan vind je op de bovenste verdieping een zwembad en een terras. Niet enorm groot, wel met een prachtig uitzicht. In de zomer kun je hier heerlijk genieten. Afkoelen en daarna met een wijntje in de mooie rieten stoelen ploffen terwijl je uitzicht hebt op de Sagrada Familia. Oh, en hadden we al gezegd dat je vijf minuten van Playa de Catalunya zit? Ideaal. Het Cotton House Hotel is een hotel zonder het gevoel van een hotel. En dat is stiekem wel erg lekker.
Cotton House Hotel
Gran Vía de les Corts Catalanes 670